Strijkservice prijzen

U kunt onze prijslijst ook downloaden in PDF formaat.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW. Betaling dient contant plaats te vinden, bij ontvangst van de gestreken was. Voor zakelijke klanten kunnen aparte afspraken gemaakt worden.

prijslijst vanaf januari 2017

Strijkkosten vergoeding via PGB

Heeft u recht op een PersoonGebonden Budget (PGB)? Dan kunt u de kosten voor onze strijkservice wellicht terugkrijgen van de gemeente!

Wanneer u als gevolg van ziekte of gebrek, aantoonbare beperkingen ondervindt bij het uitvoeren van activiteiten op het gebied van het voeren van een huishouden, kunt u in aanmerking komen voor hulp bij het huishouden. Dat kan op twee manieren. Er komt Jos en Brigitte iemand bij u thuis schoonmaken (Zorg in Natura) of u kiest voor een Persoonsgebonden Budget (PGB) zodat u zelf iemand kunt uitkiezen die bij u schoonmaakt of het strijken voor u verzorgt. Met een PGB bepaalt u dus zelf wie u inhuurt om uw strijk te doen.

U kunt een PGB aanvragen bij uw gemeente. De hoogte van het budget en de voorwaarden die er aan gesteld worden, verschillen per gemeente.

Wanneer u gebruikmaakt van onze strijkservice, bewaar dan uw factuur. De gemeente kan hier om vragen, als bewijs dat u uw PGB daadwerkelijk heeft gebruikt voor zorginkoop.